Komisia pre školstvo a vzdelávanie - 17. zasadnutie 17.10.2016

  1. 1.Otvorenie

  2. 2.Materiály na rokovanie

  3. 3.Návrh Dodatku č....k Štatútu hlavného mesta Slovenskej republiky

  4. 4.Stanovisko Miestneho zastupiteľstva k návrhu Dodaktu Štatútu hlavného mesta SR Bratislavy v oblasti odpadového hospodárstva.

  5. 5.Návrh Všeobecne záväzného nariadenia mestskej časti Bratislava-Nové Mesto č. ......./2016, ktorým sa určuje výška dotácie na prevádzku a mzdy na dieťa v materskej škole a žiaka v školských zariadeniach, zriadených mestskou časťou Bratislava-Nové Mesto.

  6. 6.Návrh Správa o činnosti škôl a školských zariadení v mestskej časti Bratislava-Nové Mesto za školský rok 2015/2016.

  7. 7.Informácia o vyhodnotení letnej sezóny v areáli na Kuchajde za rok 2016.

  8. 8.Návrh na pridelenie obecného bytu v mestskej časti Bratislava-Nové Mesto Mgr. Magdaléne Gratnerovej, trvale bytom v mestskej časti Bratislava-Nové Mesto na dobu určitú 3 roky.

  9. 9.Návrh na pridelenie obecného bytu v mestskej časti Bratislava-Nové Mesto Rastislavovi Hajnalovi na dobu trvania pracovného pomeru.

  10. 10.Návrh na pridelenie obecného bytu v mestskej časti Bratislava-Nové Mesto Renáte Sečkárovej na dobu určitú 3 roky.

  11. 11.Návrh na pridelenie obecného bytu v mestskej časti Bratislava-Nové Mesto Helene Slézovej na dobu počas trvania pracovného pomeru s mestskou časťou Bratislava-Nové Mesto.

  12. 12.Návrh na pridelenie obecného bytu v mestskej časti Bratislava-Nové Mesto – žiadateľ Ladislav Kavuliak.

  13. 13.Návrh na pridelenie obecného bytu v mestskej časti Bratislava-Nové Mesto Jánovi Slepčíkovi Bratislava na dobu určitú 3 roky.

  14. 14.Návrh na pridelenie obecného bytu v mestskej časti Bratislava-Nové Mesto Mgr. Monike Mlynárikovej na dobu určitú 3 roky.

  15. 15.Rôzne